Första träningen!!

4D301A5D-08F8-4DA1-B2C9-78617429201FHej alla! Idag är det dags att börja träna igen, jag är jätte taggad! Tog ett uppehåll under vintern då jag oftast går på promenad och motionscykling men det är inte så jätte lätt på vintern då det är halt och kallt men nu har värmen kommit igång ordentligt och det är officiellt vår och träningsperiod haha. Idag tänker jag bara börja med morgonstretchning och motionscykling, det är inte allt för jobbigt och sedan senare i veckan är det dags för lite hårdare pass och helkroppsträning! Vill ni ha lite tips för att hålla er motiverade och sluta med socker, alltså få bort sockersuget och hålla dig i form med träning så kommentera det så kommer jag göra ett inlägg på lördag och se hur mycket jag gått ner i vikt pga det jag har gjort denna vecka. :) kram på er och trevlig helg. – Amanda Axelsson

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>