Lunch!!

42ED965C-EF0A-4FA6-A14C-B2260CE83336Nu har jag tränat i ca 2 timmar, först morgonstretchning i 20 minuter, sedan tog jag en 15 minuters break då jag inte kunde gå ut och cykla för att var tvungen att passa min lillebror och hundarna tills pappa kom hem efter lämnat av mamma på jobbet. Sedan motionscyklade jag i 30 min, och nu ska jag äta min lunch. Det är lätt fil med banan, blåbär, lite jordgubbar och havre cornflakes! Gott!

Har precis startat en instagram sida där ni kan se mer om min träning och hyrbil jag äter mm. Så in och följ – instagram.com/getfitwithmandis

kram på er :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>